Havnebakkens Hotel & Restaurant

Renoveret hotel & restaurant på 1. række med flot havudsigt

Hotel Havnebakken ligger mindre end 50 meter fra Kattegat, i smukke omgivelser, helt ud til Vesterøs charmerende havnefront og med øens flotteste udsigt. Få minutters gang fra færgen og til den fineste badestrand. 15 lyse og hyggelige værelser med eget bad og toilet heraf 4 handicapvenlige værelser i stueplan, hvor hund også er tilladt på enkelte værelser.

Ring og hør nærmere på telefon 98 49 90 09.

Hotel Havnebakken A/S tilbyder desuden Bed & Breakfast på Lærkevej 6 i Vesterø kun få hundrede meter fra Hotel Havnebakken.

B O O K


Havnebakkens Bed & Breakfast

Havnebakkens Bed & Breakfast

Tæt på det hele og plads til alle. 24 værelser heraf 13 familieværelser med eget bad/toilet og 11 økonomiværelser med køjesenge og fælles bad og toilet. Adgang til fælles tv stue og stort fælles gæstekøkken. Legeplads med bålsted, volleybane og boldbane. Mulighed for tilkøb af morgenbuffet, der serveres på Bed & Breakfast eller på Hotel Havnebakken der ligger 200 m fra B&B. Info herom oplyses ved indtjekning. Nøgle afhentes på Hotel Havnebakken.

Ca. 100 m til øens bedste badestrand, 50 m til cykeludlejer og tæt på spisesteder. Hund er kun tilladt på enkelte værelser. I maj, juni og september er der også åbent for lejrskoler i hverdagen. Ring evt. og hør nærmere.

B O O K


T I L B A G E